Over ons

BASTIAANS /XCLSV Maastricht

De geschiedenis van ons familiebedrijf Bastiaans Exclusieve Schoenmode gaat terug tot 1946. Toen openden wij de deuren van onze winkel in hartje Maastricht. Inmiddels vieren wij de derde generatie in schoenen. Onder de naam BASTIAANS /XCLSV zijn wij gevestigd in de Maastrichter Smedenstraat 23. Maastricht is dé stad waar ons hart sneller van gaat kloppen. Net als mooie designs, Italië en la dolce vita. Wij zijn er verliefd op. Een gouden combinatie als het op schoenen aankomt.

Met merken als Philipp Plein, Mason Garments, Philippe Model, Michael Kors en Liu Jo positioneren we sterke merken in onze fashion winkel naast mooie, Italiaanse en Spaanse schoenmerken, zoals Attilio Giusti Leombruni en Pertini. Een tas van Furla dat is toch vooral een heel gelukkig moment wanneer u die weet te bemachtigen? Het moment wanneer er een prachtexemplaar van een high end sneaker mee naar huis gaat, voelt toch net zo heerlijk? Zo zien wij ons werk. Voor u een gelukkig moment creëren. In onze winkel én in onze webshop!

Onze webshop presenteert onze volledige collectie. Ga lekker zitten en neem eens een kijkje. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel.

Heel graag tot snel,

Team BASTIAANS /XCLSV

BASTIAANS /XCLSV Maastricht winkel