Over ons

 

 

 

BASTIAANS /XCLSV  Maastricht: exclusieve schoenen online kopen

Wij verkopen exclusieve schoenen, tassen en accessoires van designer merken en Italiaanse topmerken. Eigenlijk verkopen we gelukkig-maak-momenten. Een tas van Philipp Plein of Kate Spade, dat is toch vooral een heel gelukkig moment wanneer je die gekocht hebt? Het gelukkige moment wanneer er een sneaker van Mason Garments of Liu Jo mee naar huis gaat, dat is net zo fijn. Of die highheel van Guglielmo Rotta.  Zo zien wij ons werk. Voor jou een  gelukkig moment creëren. 

 

 

 

BASTIAANS /XCLSV schoenen boutique

Wij staan bekend om onze ‘scouting’ van nieuwe merken. De nieuwste merken en schoenen trends vind je als één van de eerste bij BASTIAANS. Hou daarom ook onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten. De nieuwste schoenen en merken vind je in modestad Maastricht bij BASTIAANS /XCLSV.

Wil je liever je bestelling afhalen in een van onze winkels? Geen probleem!

Exclusieve merkschoenen veilig online bestellen in Maastricht

BASTIAANS /XCLSV bestaat sinds 1946. Service en betrouwbaarheid staan bovenaan onze lijst omdat je bijzondere schoenen wilt kopen bij een vertrouwd adres. De webwinkel is SSL secure, dus veilig. Ook de betalingen gaan volledig encrypted. Niemand tussen jouw bank en de onze! Gewoon lekker veilig online shoppen.

Geschiedenis BASTIAANS: est. 1946 (!)

Wij houden van Maastricht, wij houden van mooie designs, wij houden van Italië, wij houden van la dolce vita.

Dat is een gouden combinatie als het op schoenen aankomt. Dat bewijzen we al sinds 1964 in Maastricht. De geschiedenis van ons familiebedrijf gaat terug tot 1946. Inmiddels vieren we onze derde generatie in schoenen.

Designer schoenen veilig online kopen bij BASTIAANS /XCLSV Maastricht

BASTIAANS /XCLSV biedt gelukkig-maak-momenten. Wij vinden namelijk dat we niet in de ‘schoenen business’ zitten. Want schoenen kun je overal kopen, maar zitten daar ook echt special pieces tussen? Voel je jezelf speciaal met het nieuwe paar schoenen? Een pump is geen pump, bij BASTIAANS /XCLSV. Het biedt net dat beetje extra, daar selecteren we op.

Uiteraard vind je bij ons ook de basisstukken voor je schoenengarderobe. Juist daarom hebben we ook de meer basic designs in onze collectie. Niemand wil alléén maar speciaal, gewoon blending in is ook wel ‘s lekker. Zoek je echt iets moois, een bijzondere schoen, sneaker, pump, laars, booty, ballerina, flipflop, instapper, veterschoen, clutch, IT bag, bowling bag, shopper of messenger bag? Van een top designer merk – van high fashion tot pure Italiaanse klasse – en waarvan anderen zeggen: “Wat is dát mooi!"... Dàn zien we je graag bij BASTIAANS /XCLSV in Maastricht. 

Je kunt het online shoppen ook afsluiten in de winkel, door de schoen te reserveren en op te halen in de winkel. Kijk daarvoor bij ons pasverzoek.

Heel graag tot snel.

Het team van BASTIAANS /XCLSV in Maastricht