Nieuw

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Nieuwe fashion collectie schoenen online kopen

Hier vindt u de new arrivals van BASTIAANS Exclusieve Schoenen MAASTRICHT, de eerste nieuwe binnenkomers van onze nieuwe collectie. Hou deze pagina en onze social media (Facebook, Twitter of Instagram) in de gaten voor meer nieuwe schoenen en sneakers.

BASTIAANS Exclusieve Schoenen Maastricht

Ook dit seizoen weer een aantal zéér sterke nieuwe merken schoenen waar we uitermate trots op zijn. Beetje bij beetje onthullen we ze, zodra ze binnen zijn gekomen...

Exclusieve herenschoenen en damesschoenen uit Maastricht

Bij BASTIAANS Exclusieve Schoenen in Maastricht kom je voor iets bijzonders. Not for the ordinary. 'Gewone' schoenen kun je overal vinden, wij zoeken de bijzondere designs voor jou. Van top designer merken, van Italiaanse klasse, van de beste internationale merken. En uiteraard ook van Hollandse bodem.

Exclusieve merkschoenen bij BASTIAANS Maastricht

Denk bijvoorbeeld aan designer merken als Philipp Plein, Michael Kors, Neil Barrett, Kenzo, Alexander Smith, Mason Garments, Colmar, DKNY, Trussardi Jeans, Kate Spade, Liu Jo, Lola Cruz, Patrizia Pepe, AGL, GuessPrimabase, Diemme, Pertini, HUGO, Armani Jeans, Roberto Botticelli, Officine Creative, Floris van Bommel, Hugo Boss, Iceberg, Premiata en nog veel méér!

Booty, veterschoen, flipflop, sneaker of tas online

Het maakt ons niet uit. Wij zoeken de mooiste booties, laarzen, veterschoenen, sneakers, instappers, messenger bags, IT bags, weekend tassen en exclusieve riemen voor je uit. Volledig in fashion en uiteraard zorgen we ook voor de basics. Heb je vragen over de collectie? Bel ons gerust of kom langs in de winkels in Maastricht!

Jouw exclusieve schoenen en sneakers gratis thuisbezorgd

Wij garanderen dat je bij ons veilig en vertrouwd schoenen kunt bestellen. Bestel je schoenen,  sneakers en accessoires voor 15:30 uur en ontvang ze vaak de volgende werkdag al thuis! Bestellingen die op vrijdag vóór 15:30 uur zijn geplaatst, worden maandag geleverd. Weekendbestellingen gaan op maandag met DHL mee en worden op dinsdag geleverd.

De prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten en inclusief BTW. Vragen? Kom langs onze winkels in Maastricht of bel ons op: 043 321.8.451 (ma. 13:00 - 18:00 uur, di - vr. 09:30 - 18:00 uur)

Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram!