Veterschoenen

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Exclusieve veterschoenen voor heren bij BASTIAANS Maastricht

Zoek en vind jouw nette schoenen voor onder een pak (pakschoen), een lekkere 'slof' voor in de vrije tijd, een half hoge bijna-sneaker. Vind een veterschoen met lederen zool of zijn soepele broertje met een rubberen variant. U bent bij BASTIAANS exclusieve schoenen Maastricht (est. 1946), dus verwacht wel iets bijzonders! 

De lederen schoen: een stijl item

Mannen weten goed wta stilvol kleden is. Daar hoort een top schoen bij. Sneakers zijn in veel gevallen al een gave variant op de pakschoen of veterschoen. Voor hen die graag een lekkere lederen zool onder de voet willen, is er keuze genoeg bij BASTIAANS. Hier vind je net die andere schoen, dat andere design, die bijzondere designer. Have fun!

Veilig online heren schoenen shoppen

Heerlijk om een goede schoen uit te zoeken. Kom ook gerust naar een van onze winkels in Maastricht. Maar als je echt geen zin hebt in dat gedoe in de stad, bestel ze lekker online. Gratis thuisbezorgd door DHL, volgende dag geleverd en gratis retour, behalve de afgeprijsde artikelen. Doe relaxt, laat je nieuwe final piece lekker thuisbezorgen!