Heren schoenen

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Exclusieve heren schoenen uit Maastricht

Bij BASTIAANS /XCLSV in Maastricht kom je voor iets bijzonders. Out of the ordinary, not for the ordinary. 'Gewone' schoenen kun je overal vinden, wij zoeken de bijzondere designs voor jou. Al sinds 1946. Van top designer merken, van Italiaanse klasse, van de beste internationale merken. En uiteraard ook van Hollandse bodem.

Veterschoen, sneaker, instapper of tas online

Wij hebben passie voor ze allemaal. Wij zoeken de mooiste sneakers, veterschoenen, booties, instappers en tassen voor je uit. Volledig in fashion en uiteraard zorgen we ook voor de basics.

Exclusieve merkschoenen bij BASTIAANS /XCLSV Maastricht

Denk bijvoorbeeld aan designer merken als BillionairePhilipp Plein, Colmar, Mercer Amsterdam, Alexander SmithMason GarmentsHUGORoberto Botticelli, Floris van Bommel, Hugo Boss, ICEBERG, Premiata en méér!

Jouw exclusieve schoenen en sneakers gratis thuisbezorgd

Wij garanderen dat je bij ons veilig en vertrouwd schoenen kunt bestellen. Bestel je items voor 15:30 uur en ontvang ze vaak de volgende werkdag al thuis! Weekendbestellingen gaan op maandag met DHL mee en worden op dinsdag geleverd.

De prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten en inclusief BTW. Vragen? Kom langs onze winkels in Maastricht of bel ons op: 043 321 84 51 (ma. 13:00 - 18:00 uur, di - vr. 10:00 - 18:00 uur)

Volg ons ook op Facebook en Instagram!