Voltan

Voltan

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voltan

Voltan schoenen, sinds 1898!

Voltan dal 1898, één van de langst lopende merken in onze collectie, sinds jaar en dag mogen we voor onze keuze uit het gamma van Voltan vaste klanten begroeten. Nog steeds, iedere week weer, complimenteren zij ons voor de pasvorm, de draagbaarheid en de prachtige klassieke ontwerpen. Voltan bestaat sinds 1898, kent een rijke historie als één van de eerste schoenfabrieken in Italië en heeft vooral veel tevreden drágers van hun prachtige schoenen en accessoires. Dus niet alleen wij waarderen het merk, onze klanten ook!

Pumps, instappers, moccassins, laarzen

Voltan is door de lange en rijke historie ook een erg goed merk, wat zoveel wil zeggen als 'goed gemaakte schoenen'. Zij kennen door de lange historie de techniek van het schoenmaken als geen ander. Vrouwen worden door hen verwend, althans, de vrouwenvoet dan. Bekijk onze uitgebreide collectie Voltan op uw gemak. Van de aanschaf zult u geen spijt kennen.

Gratis verzending, 14 dagen retourrecht op uw Voltan schoenen

Natuurlijk! U kiest, koopt en wilt dan passen. Als het niet goed past: gewoon terug sturen! Krigt u een andere maat of uw geld terug. Geen enkel probleem. Zoals u mag verwachten van een exclusieve schoenenwinkel uit Maastricht, sinds 1946. We verzenden met DHL, wel zo veilig en vertrouwd.