Primabase

Primabase

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Primabase: Italiaanse fashion sneakers in Maastricht

Uit Montenagrano, in de Marche. Méér liefde voor schoenen vind je nergens anders! Deze met leder gevoerde sneakers zijn echte fashion items. Zowel heren als dames sneakers van Primabase hebben we in onze collectie. Met leder gevoerd, fijn voetbed, exclusieve materialen in geweldige combinaties. "Today is a very good day"! Primabase.

Primabase dames en heren sneakers online kopen

Natuurlijk kun je in een van onze winkels de geweldige Primabase sneakers komen passen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon online kopen! We verzenden je Primabase sneakers gratis en je kunt ze ook gewoon gratis terug sturen, als ze niet mochten passen. Daarom: bestel ze nu online bij BASTIAANS /XCLSV Schoenen in Maastricht.

Primabase snel in huis met UPS

Onze schoenen worden met zorg door ons geselecteerd om jou de mooiste keuze aan fashion items te geven. Wanneer je jouw Primabase sneakers online bij Bastiaans Exclusieve Schoenen bestelt, vinden wij dat die ook met klasse en verzorgd bij jou aan moeten komen. Jouw schoenen zij  vaak al de volgende werkdag in huis als je ze vóór 15:30 uur in onze online winkel bestelt!