Pertini

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Pertini, Spaanse schoenen bij BASTIAANS /XCLSV Maastricht!

Pertini is geïnspireerd door de schoenen die onze voorouders maakten, in de jaren 50. Ze vinden de modellen van toen telkens opnieuw uit en besteden met name aandacht aan het kleurgebruik van het leer. De schoenen worden in het zuidoosten van Spanje gemaakt. Pertini geeft de veterschoenen, booties en moccassins een vleugje neo-dandy en retro look mee, wat helemaal op zijn plaats is in het huidige modebeeld.

Pertini dames schoenen bij BASTIAANS /XCLSV Schoenen Maastricht

Pertini is een onderdeel van onze collectie sinds 2001. Kortom: Pertini is niet weg te denken uit onze winkel. De collectie Pertini schoenen en booties is sindsdien alleen maar gegroeid. Bekijk onze uitgebreide collectie Pertini schoenen daarom op je gemak in de online shop of kom langs in één van onze winkels in Maastricht!

Pertini wordt door steeds meer vrouwen ontdekt!

De fantastische pasvorm, de uitgesproken stijl die duidelijk herkenbaar Pertini is, het lichte draagcomfort, de fantastische combeermogelijkheden: Pertini kan echt werkelijk álles met je fashion garderobe! Probeer het uit en je zult het begrijpen... Pertini maakt fantastische schoenen!

Gratis bezorging van je Pertini schoenen

Altijd gratis bezorging. Dat is wel zo prettig! En dan rustig, op je gemak, thuis passen. Passen ze niet, andere maat nodig? Dan ruil je gewoon binnen 14 dagen. Geen probleem!