Matthew Harris

Matthew Harris

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Matthew Harris

Een revolutie in de wereld van de fashion handtassen

Matthew Harris is gracieus. Een uniek nieuw tassen merk - het creëert een nieuwe standaard van luxe. Matthew Harris zag in Amsterdam het levenslicht. Het merk werd geïntroduceerd door fashion professionals die zich richten op luxe, perfectie en moderne functionaliteit. Matthew Harris' benadering van luxe wordt gesymboliseerd door haar hoge standaard aan vakmanschap, modieus design en het gebruik van duurzame materialen.

Vrouwen en handtassen: Matthew Harris maakt het uniek

De kameleon - Matthew Harris' beeldmerk - vertegenwoordigt een opvallende, kleurrijke en flexibele uniciteit, die grote gelijkenis met de kenmerken van de hedendaagse modebewuste vrouwen herbergt. Open minded, enthousiast om te verkennen en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan: Zij zijn uniek. Matthew Harris huldigt en bevestigt deze identiteit door middel van unieke, fashion forward handtassen, die in elke situatie passen. Matthew Harris bevestigt de individuele identiteit van elke vrouw en haar uniqueness.

Matthew Harris tassen: perfecte details

Matthew Harris tassen zijn gesofisticeerd in vorm, versierd met bijzondere en tijdloze detaillering. De tassen zijn gemaakt met een mix van mooie elementen, die in totaal die unieke Matthew Harris identiteit te creëren.

Matthew Harris, vrouwelijkheid op zijn best