Mason Garments

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Mason Garments, sneakers Made in Italy, Maastricht

Als enige van de leidende Amsterdamse sneakermerken is Mason Garments Made in Italy. Head to toe. In één van de beste schoenfabrieken van Italië. Jouw paar Mason Garments is niet meer te overtreffen...

Mason Garments: affordable luxury sneakers

Mason Garments sneakers zijn musthaves. Ontstaan vanuit de drang luxe schoenen voor een betaalbare prijs te ontwerpen, is designer Rendi Aditia in 2011 zijn droom gaan naleven. En met succes! Mason Garments staat alleen in de mooiste, meest luxe winkels van Nederland en wordt gedragen door sterren als Chris Brown, Karim Benzema (Real Madrid), Jandino Asporaat en tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Dames en heren collectie Mason Garments sneakers

Bij BASTIAANS /XCLSV hebben we zowel de dames als heren collectie van Mason Garments. Volg ons voor updates over Mason Garments sneaker collectie op Instagram en Facebook.

Het Amsterdamse luxe sneaker merk featured ‘first row’ – door de modellen gedragen – bij de fashion show van Franzel Amsterdam tijdens de Amsterdam Fashion Week.

BASTIAANS /XCLSV Schoenen Maastricht bezorgt jouw Mason Garments sneakers gratis thuis!

Bestel je Mason Garments sneakers bij BASTIAANS /XCLSV en ze worden gratis thuis bezorgd. Komt jouw bestelling voor 15:30 uur bij ons binnen, heb je ze vaak de volgende dag al in huis! En 14 dagen rustig thuis passen.