Love Moschino

Love Moschino

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Love Moschino

Love Moschino tassen, sneakers en schoenen!

Jij zocht toch stijl? Iets wat anderen niet hebben, jóuw tas? En die portemonnaie die opvalt? Maar, dat was niet alles. Jouw designer bag vind je bij Love Moschino. Cross over te dragen, goede rits, fijne vakjes: er is aan jou gedacht. Mét stijl, vanzelfsprekend.

Jeremy Scott: new head designer

Moschino was altijd een huis met een uitgesproken eigen stijl. In Maastricht kennen we het merk van de eigen brand store. Na een tijd even te rusten, is het merk volkomen terug van waar het vandaan kwam. Door Jeremy Scott. Een jonge designer die opgroeide met Katy Perry (toen ze nog niet beroemd was). En guess what: real friends stay together. Nu ze beide succes hebben blijven ze bij elkaar, vandaar de vele pics van Katy Perry in Love Moschino! Ook Rita Ora behoort tot de incrowd van Jeremy Scott. New stars have arrived!

Jouw Love Moschino tas gratis bezorgd!

Bij BASTIAANS Maastricht weet je al dat je exclusieve merken schoenen en accessoires kunt vinden die héél moeilijk ergens anders kunt vinden. Da's jouw geluk. Wist je ook dat je jouw unieke vondst gratis thuis bezorgd krijgt? En als je voor 15:30 uur besteld, heb je ze meestal de volgende werkdag al in huis. En ruilen? Geen probleem. Da's service.

Vragen over Love Moschino tassen?

Stel ze aan onze klantenservice, op werkdagen bereikbaar tussen 09:30 en 18:00 uur op +31(0)43 321 8 451 of webwinkel@bastiaansschoenmode.nl