Floris van Bommel

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Floris van Bommel, dames en heren schoenen en sneakers

Niet voor niets enorm populair in Nederland (en ook in België en Duitsland). Floris van Bommel maakt - samen met zijn twee broers - gewoon fantastische schoenen in een fantastisch bedrijf. Goede pasvorm, altijd iets bijzonders in het design, goed draagbaar en gemakkelijk te combineren. Prachtig hoe de drie broers in relatief korte tijd de Nederlandse man gele zolen, blauwe accenten en rode lakschoenen hebben laten dragen. Châpeau!

Grote collectie dames en heren schoenen Floris van Bommel

Floris van Bommel is de meest verkochte schoen van Nederland. Bij BASTIAANS /XCLSV vind je daarom naast alle gangbare modellen ook de bijzondere exemplaren. Daar worden we zelfs door de mensen van Floris van Bommel om geroemd.

Floris van Bommel schoenen online: zwart, cognac, bruin en breedte maten

In alle winkels hebben wij een grote collectie uiteenlopende Floris van Bommel schoenen en booties. Ook de diversiteit aan kleuren en breedtematen maakt het fijn winkelen. Al onze Floris van Bommel schoenen hebben de gemiddelde breedte maat: G+ of H, afhankelijk van het model. WIlt u een afwijkende breedte? Belt u dan met onze klantenservice op 043 321 84 51.

Floris van Bommel online bestellen bij BASTIAANS /XCLSV Schoenen Maastricht

Heeft u de juiste Floris van Bommel schoen gevonden? Dan is het alleen nog een kwestie van bestellen. Bestel uw Floris van Bommel schoenen voor 15:30 uur en u heeft ze de volgende werkdag in huis!