Bikkembergs

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bikkembergs

Dirk Bikkembergs sneakers in SALE!

Dirk Bikkembergs wordt tot de 'Famous six of Antwerp' gerekend, vanwege zijn afstuderen samen met Ann Demeulemeester, Dries van Nooten, Dirk van Saene, Walter van Beirendonck en Marina Yee. Hij richt zich op voetbal, omdat hij dit als de universele taal voor excellentie van de 21e eeuw beschouwt.

Bikkembergs sneakers terug van weggeweest

Bikkembergs is terug van weggeweest bij Bastiaans Exclusieve Schoenmode in Maastricht. Na een aanvankelijk succes bleef na een aantal jaren - volgens ons - vernieuwing in zijn sneakerlijnen uit. Dat is veranderd. Zijn kenmerkende stijl is gebleven, tegelijk zijn de klassieke modellen een generatie verder gebracht en hebben vernieuwde modellen hun intrede gedaan. Díe vind je daarom bij ons.

Bikkembergs sneakers: gratis verzending

Wij garanderen dat je bij ons veilig en vertrouwt schoenen kunt bestellen. Bestel Bikkembergs schoenen voor 15:30 uur en ontvang ze de volgende dag thuis. Bestellingen die op vrijdag vóór 15:30 uur zijn geplaatst, worden maandag geleverd. Weekendbestellingen gaan op maandag met UPS mee en worden op dinsdag geleverd.

De prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten en inclusief BTW. Vragen? Kom langs onze winkel in Maastricht of bel ons op: 043 321.8.451 (ma. 13:00 - 18:00 uur, di - vr. 09:30 - 18:00 uur)