Andia Fora

Andia Fora

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Andia Fora schoenen en sneakers: jouw luxe!

De schoenen en sneakers van Andia Fora ehbben we speciaal voor jou gescout, omdat je een liefhebber bent van bijzondere, exclusieve schoenen en sneakers en het bijzondere kunt waarderen. Daarom kom je bij BASTIAANS Schoenen.

A touch of vanilla

Doe de doos open en... ontwaar de zachte lucht van vanille. Het leder is licht geparfumeerd met vanille! Nooit overheersend, wel zacht aanwezig. Geweldige extra touch!

Andia Fora, Made in Italy

Twee zussen dachten: het moet anders. Ze wonen in Toscane in de regio Pisa. "Wij willen schoenen maken die een echte extra finishing touch toevoegen aan je outfit. Met de mooiste materialen en een design die je voet net een maatje kleiner doet lijken." Geen enkele vrouw wil immers een schoen die lijkt op een roeiboot... Dat is Andia Fora subliem gelukt. En sinds 2013 bestaat het merk Andia Fora. Exclusief in Maastricht bij BASTIAANS. 

Luxe materialen bij Andia Fora schoenen

Prachtig gekleurd pony, in effen zwart of camouflage bijvoorbeeld. Prachtige elastische banden over je wreef, beetje Scandinavisch design erin ook. En zolen die lopen als op wolkjes...

Gratis verzending van jouw Andia Fora

Natuurlijk gratis verzonden. Met DHL. Vandaag voor half vier besteld, is morgen in huis! Vragen? Bel ons gerust!