Dames schoenen

Laag | Hoog
Laag | Hoog

Exclusieve dames schoenen uit Maastricht

Bij BASTIAANS Exclusieve Schoenen in Maastricht kom je voor iets bijzonders. Not for the ordinary. 'Gewone' schoenen kun je overal vinden, wij zoeken de bijzondere designs voor jou. Van top designer merken, van Italiaanse klasse, van de beste internationale merken. En uiteraard ook van Hollandse bodem.

Ballerina, slip-on, high heel, pump, flipflop, booty, sneaker, jas of tas online

Het maakt ons niet uit. Wij zoeken de mooiste ballerina's, flipflops, booties, laarzen, slip-ons, veterschoenen, sneakers, instappers, pumps en exclusieve riemen, armbanden en designer tassen voor je uit. Volledig in fashion en uiteraard zorgen we ook voor de basics. Heb je vragen over de collectie? Bel ons gerust of kom langs in de winkels in Maastricht!

Exclusieve merkschoenen bij BASTIAANS Maastricht

Denk bijvoorbeeld aan designer merken als Kate Spade, Love Moschino, Guglielmo Rotta, Philipp Plein, Liu Jo, Pertini, Lola Cruz,  Attilio Giusti Leombruni, Candice Cooper, Mason Garments, Primabase, Roberto Botticelli, Premiata en méér!

Jouw exclusieve schoenen en sneakers gratis thuisbezorgd

Wij garanderen dat je bij ons veilig en vertrouwd schoenen kunt bestellen. Bestel je schoenen,  sneakers en accessoires voor 15:30 uur en ontvang ze vaak de volgende werkdag al thuis!  

De prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten en inclusief BTW. Vragen? Kom langs onze winkels in Maastricht of bel ons op: 043 321.8.451 (ma. 13:00 - 18:00 uur, di - vr. 09:30 - 18:00 uur)

Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram!